ikskin-nieuwzwartpng

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit houdt in dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig zijn getest. We staan voor transparantie, betrouwbaarheid en vermijden huidonvriendelijke ingrediënten in de producten.

IK CARES
IK SKIN PERFECTION is uitvoerig getest en dierproefvrij. Ons Research en Development team is één van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat wij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten, kunnen wij met IK SKIN PERFECTION de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

IK – INFUSION KNOWLEDGE
IK staat voor – Infusion Knowledge – het transportsysteem waarbij actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen en structurele huidverbetering plaatsvindt. Op een bewuste en huidvriendelijke manier herprogrammeert IK de probleemhuid en zorgt met het Healthy Reset Programma – voor een gezonde huid.

GROENE COSMECEUTICAL
IK SKIN PERFECTION werkt volgens het Less-is-more principe, 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten. Deze bewuste keuze van klinisch bewezen ingrediënten – Groene Cosmeceuticals – maakt IK zacht voor de huid en daadkrachtig voor elk huidprobleem.

PURE SCHOONHEID
IK SKIN PERFECTION ontwikkelt doeltreffende producten met liefde, zorg en aandacht en streeft ernaar om leider te zijn in veilige en verantwoorde cosmetica. IK SKIN PERFECTION gelooft in een mooiere toekomst met pure schoonheid voor mens, dier en natuur.

laviesage
provoet-klein-wit
partner-logo01
logo-pascaud